Rauwe vis, zeewier en zompige tofu. Dat klinkt
niet echt aantrekkelijk, maar toch heb ik over het algemeen heel lekker gegeten
in Japan. De zompige tofu en glibberig zeewier zaten in de vegetarische maaltijden (diner en ontbijt) in een tempel in Koyasan.
We zullen deze
episode maar snel vergeten en de goede herinneringen blijven koesteren aan de
sashimi (inderdaad rauwe vis), sushi, diverse gerechten in tempurabeslag en
okinomiyaki.
Beelden
zeggen meer dan woorden, dus schotel ik hier maar een paar heerlijke plaatjes
voor.
De bierglazen zijn overigens maar een mediummaatje.
|
vorkje prikken in Tokio |
|
vorkje prikken in Tokio |
|
diner in Tsumago |
|
ontbijt in Tsumago |
|
sashimi bij de lunch in Toba, mmm! |
|
diner in Koya-san, zompige tofu en glibberig zeewier |
|
okinomiyaki in Hiroshima wordt klaargemaakt |
|
aanvalluh! |
|
rockfish in Beppu |
|
sushi in Aso |
|
mogen we even afrekenen? |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten